Co se u nás děje

Novinky, události a další příspěvky…

POZOR!!!!!

⚠️Chcete od září znovu s námi do kurzu psí poslušnosti? Neváhejte se co nejdříve přihlásit!!! Kurzy jsou již skoro naplněny🤭🐶‼️

ZAČÍNÁME 9.9.2024

PŘIHLÁŠKU NALEZNETE ZDE.

Výcvikový víkend na Novém Světě ve Dvoře Králové nad Labem

7.-9.6.2024 proběhl výcvikový víkend na Novém Světě ve Dvoře Králové nad Labem. Letní počasí, veselá atmosféra, spokojené děti, pejsci užívající si víkendovou party, stany, hry a cvičení. Prostě paráda. Děkuji všem zúčastněným a těším se na další akci s Vámi!

6.6.2024 proběhly červnové odpolední zkoušky obedience ve Studenci

Rozhodčí Lada Richterová, stewardovala jsem já a Renata Jandová. Všichni zúčastnění předvedli parádní výkony! Byla to radost pohledět.

V kategorii OB2 splnili zkoušku Milena Krejčová s Ennie a já s Fiou.

V kategorii OB1 předvedli krásný výkon Eliška Škodová s Basty, Káťa Kážová s Bessy, Jarča Nešetřilová s Čiki, Jana Mikešová s Best Yuki a Kateřina Švecová s Amálkou.

V kategorii OBZ zazářili Kateřina Švecová s Limetkou a Hanka Krouželová s Medem, která u nás také občas trénuje.

Všem děkuji za jejich reprezentaci a parádní výkony! Jen tak dál!!!! Jsem na vás pyšná.

 

Zkoušky obedience 26.5.2024
Stráži nad Nisou

Zkoušky obedience 26.5.2024 ve Stráži nad Nisou, rozhodčí V. Kracíková, kde zazářila Anička s Woodym v kategorii OB3 a zkoušku složili na výbornou! Já s Fiou jsem poprvé startovala v kategorii OB2 a také jsme složili na výbornou 🥳🥳🥳. Byl to moc fajn den v příjemném prostředí ❤️

Spolkový den v Dubenci 25.5.2024

Jako skupina jsme se ukázali na spolkovém dni v Dubenci. Atmosféra byla náročná  – spousta lidí, střelba, dravci, koně, děti 😊 ale i tak to pejsci od nás zvládli na 1!

Intenzivka s Ivou Šimůnkovou

Ve dnech 19. – 20.4.2024 proběhla intenzivka pod vedením Ivči Šimůnkové a v druhý den také pod vedením mým. I když nám počasí nepřálo, udělali jsme spoustu práce a posunuli se zase o kus dopředu!

Jarní víkendovka s Luckou Klímovou

Jarní víkendovka v termínu 22.–24.3.2024 se mnou a Luckou Klímovou se jako vždy vyvedla 😊

Výcvikový víkend ve spolupráci s Luckou Klímovou 14.-15.10.2023

Je za námi další výcvikový víkend tentokrát ve spolupráci s Luckou Klímovou. Byl to skvělý víkend plný cvičení, smíchu, venčení a jiné zábavy 🙂 video zde.

Úspěšný výcvikový víkend ve studenci

1.-3.9. proběhl výcvikový víkend plný obedience pod společnou taktovkou Lady Richterové a mé osoby. Víkend jsme zakončili nedělními zkouškami, na kterých si náš tým PROSECA připsal hned 11 úspěšně složených zkoušek! Video z víkendu zde.

Předváděcí akce v Odolově

Při příležitosti 135. výročí založení Sboru dobrovolných hasičů Odolov jsme dostali možnost předvést, jak se u nás cvičí. 

Předváděcí akce v Horní Olešnici

V sobotu 26.8.2023 proběhla předváděcí akce v Horní Olešnici při akci ukončení léta. Tímto moc děkuji holkám za jejich skvělou prezentaci naší skupiny.

Povedený tábor poslušnosti a agility 2023

V termínu 9.-13.8.2023 proběhl další ročník našeho tábora poslušnosti a agility. Nálada byla skvělá, pejsci cvičili krásně a počasí nám přálo. Děkujeme všem zúčastněným a těšíme se na příští tábor.

Výcvikový víkend 1.-3.9.2023

Nemáte ještě plány na první zářijový víkend 1.-3.9. 2023? Pojeďte s námi na víkend plný obedience zakončený OB zkouškami. Více info zde. Těším se na vás společně s Ladou Richterovou.

Tábor pro matky pejskařky 23.-26.7.2023

Máme za sebou další povedený ročník tábora pro matky pejskařky. V rámci tábora proběhly mimo jiné zkoušky obedience, všechny naše táborové dvojice byli úspěšné. Děti, pejsci i my dospělí jsme odjížděli unavení, ale spokojení. Těšíme se na další ročník.

Výcvikový víkend na Novém Světě

V termínu 9.-11.6. 2023 proběhl výcvikový víkend na Novém světě ve Dvoře Králové nad Labem. Akce to byla velmi povedená 🙂 Posuďte sami na videu.

Závody obedience Studenec 23.4.2023

Za skupinu PROSECA zde startovalo celkem 10 psů. A náš zisk? Kategorie OBZ: Vanilka 2. místo složeno na výborně, Baky 6. místo složeno na výborně. Kategorie OB1 Bazalka – 1. místo, Fia 2. místo, Holly 3. místo, Corry 4. místo, všichni složeno na výborně! Všem zúčastněným gratuluji a jen tak dál!